Winkel

Motorola TLKR T92 IP67 PMR Portofoon set

119,00

De Motorola TLKR T92 vergunning vrije portofoon set is bij uitstek geschikt voor outdoor gebruik. Deze portofoons zijn IP67 stof en waterdicht. Mocht het toch een keer fout gaan en de portofoon valt in het water, dan blijft deze drijven en gaat automatisch de ingebouwde zaklamp branden zodat de portofoon ook makkelijk in het donker terug is te vinden.

Levertijd: 2-3 dagen

Artikelnummer: TLKR-T92 Categorie:

De Motorola TLKR T92 vergunning vrije portofoon set is bij uitstek geschikt voor outdoor gebruik. Deze portofoons zijn IP67 stof en waterdicht. Mocht het toch een keer fout gaan en de portofoon valt in het water, dan blijft deze drijven en gaat automatisch de ingebouwde zaklamp branden zodat de portofoon ook makkelijk in het donker terug is te vinden. De Motorola TLKR T92 ligt ondanks zijn compacte design goed in de hand en is daardoor makkelijk te bedienen. Niet onbelangrijk deze portofoons zitten boordevol met nieuwe features en extra’s. Wat dacht u van de vernieuwde riemclip, deze kun je zelfs gebruiken als fluitje. Je kan met de portofoon een noodsignaal uitzenden naar alle gekoppelde portofoons, gebruiken als zaklamp en in combinatie met de Vox functie kunt u ook eenvoudig handsfree communiceren. Met de meegeleverde NiHm oplaadbare accu’s gaan de portofoons ca 16 uur mee met 3x AA-Batterijen ca 23 uur. De portofoons worden compleet geleverd met dubbele auto lader, USB kabels voor het laden via laptop of pc en dat alles samen in een luxe draagkoffer. Met deze Portofoon set heeft u tot 10 kilometer maximaal bereik onder ideale omstandigheden.

Net als bij de andere TLKR Modellen heeft u keuze uit 8 PMR446 kanalen en 121 subkanalen zo is er altijd wel een vrij kanaal beschikbaar. Ook heeft u de mogelijkheid om te scannen en zo te zoeken naar een vrij kanaal. De Motorola TLKR T92 H20 is te gebruiken met alle andere Motorola TLKR portofoons en portofoons van vele andere merken die gebruik maken van de pmr446 vergunning vrije kanalen.

Inhoud van het pakket:
2x Portofoon, 2x Riemclip, 2x NiHM Accu’s, 1x  Dual Autolader, 2x Keykoord, 2x USb laad kabels, 1x Opbergkoffer, 1x Handleiding ook Nederlands.

Brand

Motorola

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Band

Zendvermogen

Portofoon set

Spatwaterdicht genormeerd

Merk