Winkel

TYTERA MD-280 UHF DMR Tier2 5Watt IP54

199,00

TYTERA MD-280 UHF 5Watt Professionele Digitale DMR Portofoon volledig Tier2 en compatibel met Hytera en Motorola. De Tytera MD280 is een zeer robuuste IP54 Stof en Spatwaterdichte DMR Portofoon ontworpen voor de professioneele gebruiker in een ruwe omgeving.

Levertijd: 2-3 dagen

Artikelnummer: MD-280 Categorie: Tags: , , , ,

Het eenvoudige ontwerp van deze TYT MD-280 maakt het werken met deze portofoon voor iedereen begrijpelijk. Zoals wij wel zeggen (Mien Dobbelsteen Proof). Met zijn 32 vrij programmeerbare kanalen bent u volledig vrij met u programmering zonder beperkingen zowel voor analoog als digitaal. De TYT MD280 is in analoge modus ook met CTCSS / DCS te gebruiken, dit geeft u de volledige mogelijkheid om geen beperkingen te hebben in een migratie van analoog naar digitaal. In Digitale mode DMR heeft u de mogelijkheid om Encryptie toe te passen waardoor afluisteren onmogelijk wordt gemaakt en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke communicatie. Daarnaast beschikt de TYT MD280 over de functie Lone Work. Met Lone Work kunt u een tijd instellen op de portofoon. Als de tijd is verlopen gaat er een alarm af deze dient door de gebruiker beantwoord te worden, als de gebruiker deze niet beantwoord gaat er een algemeen alarm af. Het eenvoudige ontwerp van deze TYT MD-280 maakt het werken met deze portofoon voor iedereen begrijpelijk. Met een USB programmeer kabel van slechts 17,50 Euro kunt u volledige via de computer deze portofoon programmeren, maar ook software update’s uitvoeren voor nieuwe functionaliteit in de toekomst

De Tytera MD-280 is uitvoerig getest door onze test panel. Onze beta testers waren uitermate enthousiast over dit product, met name het makkelijk programmeren van de portofoon, de audio kwaliteit van zowel Analoog als Digitaal in combinatie met een zeer robuuste body maken deze portofoon zeer geschikt voor de dagelijkse gebruiker die opzoek is naar eenvoud en betrouwbaarheid. Tevens maakt deze portofoon gebruik van de K-Type Kenwood aansluiting. Voor dit type aansluiting hebben wij een zeer groot aanbod van betaalbare oortjes, headset, speaker microfoons, motor helm systemen etc.

Voor Ham Radio gebruik is er een basis code plug beschikbaar.

Enkele Toepassingen:
– Evenementen
– Beveiliging
– Professioneel
– Horeca
– Hotels
– Bouw
– Offshore

Eigenschappen Tytera MD-280:
– 5 Watt zendvermogen maximaal
– Frequentie bereik 400 – 480 Mhz
– Zend vermogen regelbaar hoog en laag instelbaar.
– Tier 2
– Automatisch op laten roepen en bantwoorden
– 32 Kanalen vrij programmeerbaar via USB programmeerkabel
– 12,5
– Vox
– Squelch
– Encryptie (4Bits)
– Talk Around
– TX timer.
– Lone Work
– Batterij indicator, en bij lage batterij geeft hij een waarschuwing
– Batterij saver
– 50 CTCSS tonen beschikbaar
– 104 CDCSS beschikbaar
– Zeer Robuuste en compacte Body
– Zwaare accu 1700 Mah Li-Ion
– Sterke broekriem clip
– Sterke UHF Antenne (Wordt geleverd met een lange en korte versie)
– Docking station laad station
– Afmetingen 106mm × 54mm × 23mm
– Volledig stof en spatwaterdicht volgens IP54 norm.

Inhoud van het pakket:
1x Portofoon, 1x Lader, 1x keykoord, 1x UHF antenne kort, 1x UHF Antenne Lang, 1x handleiding, 1x accu 1700 Mah Li-Ion, 1x broekhouder.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Band

Zendvermogen

Spatwaterdicht genormeerd

Aansluiting

DMR / DPMR